tisdag 24 februari 2009

Vilka fynd! Tycker jag...

Är riktigt nöjd med mina fynd idag! Blev tipsad om att Nettos reklam visade att de skulle ha lite böcker till försäljning denna vecka. Bl a den fantasktiska uppslagsboken Botanica för 149.-!!! Har länge önskat mig denna bok, men tyckt att den var alldeles för dyr. När jag sedan kom till affären fick jag det sista exemplaret man hade!!! Så gissa om jag är glad - nu kan jag leta upp ännu fler växter att skriva upp på min önskelista.
De hade också jättefina plantor i olika plåthinkar. Jag köpte en kraftig och rejäl Rosmarin-planta i zinkspann för 39.-! I min lycka över de båda fynden slängde jag ner en förpackning med muffinsformar också. Blommiga förstås!
När jag kom ut från affären sneglade jag över gatan och vad såg jag där?! Jo, PENSÉER! Eftersom solen sken och våren luktade var jag bara tvungen att inhandla några stycken. De väntar nu på att planteras i en lite trälåda och placeras vid verandan.
Har varit på jakt efter gamla nycklar och visste att svärmor hade en del liggande som de sparat på sedan länge. Det är många som ser saker som bra-att-ha-grejor ----- och det är ju tur för en annan! När jag skulle hämta dem fick jag en rejäl trälåda i handen -

och där fanns allt detta! Vilka konstverk!!! Kolla in! VA?!? Var nyckel för sig är ju så otroligt vacker! Burken som en del av nycklarna låg i var precis lika vacker! Kolla in blommönstret!

Som avslutning på dagen blev den ett ny kruka till hallbyrån - ännu fler pärlhyacinter i en söt porslinskorg.

Ha en skön och upplevelsefylld vecka - måtte solen vara med oss!

Kram

Ann

11 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Vilken fin burk! Underbart vacker! Tack för de fina nycklarna, jätte fina!
  Vad fint det blev på hallbordet,söt kruka.
  Jaaa måtte solen vara med oss!!!
  Det bästa med denna veckan: pyssel på fredag!!!!
  Ha det gott och hoppas att vi snart kan fika ute igen.
  Kram Jillsan

  SvaraRadera
 2. Men Ann, lådan är ju bara så....underbar! Ja, allt det andra också förstås, burk, nycklar mm mm. Visst är det härligt med våren! :o)
  Ha det så bra,
  Lydia

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga fynd du hittade! Sådana dagar får en ju verkligen att känna sig rik! För en liten summa får man så mycket saker att glädja sig åt!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 4. Ett stort grattis till dina fynd! Nu måste jag springa - till bokrean!!!!

  SvaraRadera
 5. Vilka fynd! Grattis till dig!

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 6. hej!!Men nu blir jag helt otroligt avundsjuk ,vilka vackra nycklar och sååå många,vilken tur du har,peenser får nog vi vänta med ända till slutet på april att sätta ut(vi bor ju tydligen i nordpolen här uppe i norr)skratt.
  Jag kommer tllbaks!!kul med en trädgårdsblogg :))

  Kramar från Sussie

  SvaraRadera
 7. Vilka fina fynd du gjort. Vet inte om jag är mest avundsjuk på nycklarna, lådan eller boken. Grattis!
  Eva

  SvaraRadera
 8. Jag råkade se Botanica i Nettos reklamblad som jag satt och slötittade i när jag fikade i måndags. Jag satte maten i halsen, slängde mig ut i bilen och körde i ilfart till Netto. Och de hade flera ex kvar - lycka!
  Det är nog första (och sista) gången jag reagerat så över ett reklamblad =)

  Grattis till alla fynden!
  /Helen

  SvaraRadera
 9. Det kan jag verkligen hålla med om, att du fyndat!
  Och vilka fina saker du fick av svärmor. Vet från en arbetskamrat, att det är minsann inte lätt att få tag på gamla nycklar. Så det är verkligen en skatt du har fått :)
  Ha en skön helg!

  Kram Mari i Marieholm

  SvaraRadera
 10. Nycklarna var ju verkligen ett fynd.
  Varma hälsningar
  Helen

  SvaraRadera