måndag 28 januari 2013

Tack.....

för tips om hur problemet med att inte kunna lägga in bilder i inläggen kunde lösas! Nu visade det sig ju att jag inte var ensam om att ha detta bekymmer - det var många som efterlyste hjälp på Blogger. Jag har aldrig råkat ut för det tidigare, men tydligen händer det då och då att man inte kan lägga ut bilder direkt från datorn i sina inlägg. 
 
Vi hade en helt underbar helg för en tid sedan. Solen sken och det var drygt 10 grader kallt. Vi tog lillstumpan i bilen, varm choklad i termosen och de tjocka långkalsongerna inunder och åkte hem till några vänner som har en liten sjö på sina ägor. Där åktes det skridskor hela eftermiddagen tills det började knaka i isen.
Jo, det gjorde faktiskt det! Vilket gjorde att jag blev lite darrig i knäna och tyckte att det nog räckte med åkning. Men fyra timmar i den härligt kyliga luften tog ut sin rätt när vi sedan kom hem igen - soffan har aldrig varit så skön som den kvällen.
Under tiden lilltjejen åkte runt på sina skridskor låg jag på magen och fotade iskristaller. Naturen är en fantastisk konstnär - vilka fantasifulla formationer man kan hitta.
Morfar hade ett styvt jobb med att skyffla bort snön så alla barnen kunde åka lite stabilare. Lite längre bort hade Daniel borrat några hål i isen där bla guben testade fiskelyckan.
 
 

2 kommentarer:

 1. Låter som en superhärlig dag!

  Har du gått fotokurs eller? ;o)
  Såååå fina bilder!  Lydia

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaks! Man ska aldrig ge sig.När inte allt går som vanligt och särskilt datan och mobilen blir man frustrerad. Jag är nog inte ensam om detta.
  Vilken härlig dag, man blir härligt glad. Det stämmer.
  Det är sådana dagar som barn aldrig glömmer. Det är sådant som gamla tanter sitter och tänker på om de så blir hundra år. Härliga minnen och dofter som man kan framkalla.
  På tal om framkalla så är du duktig med din kamera.
  Vinterbilder är vi inte bortskämda med så det är till att passa på så länge det lilla ligger kvar.
  Önskar dig sköna dagar - kram från Siv

  SvaraRadera