tisdag 22 januari 2013

HJÄLP!!!!!!!

Vet någon vad som händer?!?
Kan inte lägga in någon enda bild på bloggen - verktyget för att lägga in bilder från datorn till ett inlägg är helt väck!
Kan någon hjälpa mig?????
#!¤%/&?)%¤#"

5 kommentarer:

 1. Hej Ann,
  Hur gör du när du gör nya inlägg? Loggar du in på bloggen och gör det därifrån? Har du provat att starta om datorn?
  Annars är ett tips att använda Windows live writer och skriva inläggen i. Då behöver du inte vara online på internet heller, om internet skulle strula, eller om du inte har någon uppkoppling där du är just då. Hojta till om jag ska hjälpa dig. Maila mig på L8.LARSSON@TELIA.COM.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Om du har lagt in många bilder kan det vara slut på utrymme. Fler som råkat ut för det vet jag. De har fått erbjudande om att köpa till utrymme....har du sett nåt sånt meddelande?

  SvaraRadera
 3. Hejsan Ann. Jag har också råkat ut för samma som DAGLILJAN. Jag gick då in på de bilder som jag lagt ut för längesedan och tog bort en del och vips så var jag på banan igen. Ska gå in och kolla andra alternativ men du har kanske redan löst det. Saknar dig!
  Trevlig helg!
  Kram fr Siv

  SvaraRadera
 4. Hej Ann, hoppas att allt är bra med dig och att du får rätt på bilderna, har inte varit med om det så där är jag nog inte så mycket till hjälp. Tänkte tipsa om en tävling hos mig just nu om ett blomsterbud på Alla Hjärtans Dag, kika gärna in!
  Ha det gott, kram Jenny

  SvaraRadera
 5. Hej Ann,
  Jag har haft samma problem som du några dagar men det måste ha varit något fel på Blogger för idag kunde jag plötsligt lägga in bilder igen!! Jippie :-)
  Så, förhoppningsvis har det bara varit ett tillfälligt fel hos dig också! Prova om det funkar nu.
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera