fredag 6 april 2012

Glad Påsk!

Godkväll i stugorna!
Jag blir vansinnig - hade skrivit klart ett inlägg men kastades ut från bloggen och det jag skrivit var inte sparat! Grrr! Jaja, det är bara att börja om igen!
Få se ...... hur började jag?!?!

Godkväll i stugorna!
Hoppas ni har det gott så här i påsktider. Efter en gråregning dag med uppstart av årets projekt känns det mysigt med tända ljus och rött i glaset.

Visst kändes det som om våren var på gång ett tag!?! Här plockades cykeln ut och skulle vårstädas av lillstumpan. Varenda centimeter av cykeln skrubbades så den blev skinande ren. Hon använda den svamp som morfar använder när han tvättar bilen - hon har ju sett hur det ska gå till. Dock blev inte morfar lika glad! Grusiga svampar är inte i hans tycke det bästa att tvätta bilen med. ;)
 Trots att våren har tagit (högst tillfällig hoppas jag!) timeout kan man se hur naturen förbereder sig lite för varje dag som går. I år lyckades jag pricka rätt och har kunnat följa ormhasselns ljuvliga blomning från början. Brukar inte komma ihåg det förrän i slutet annars! Detta är min absoluta favoritblomma! Älskar att se hur de utvecklas från små röda pluttar till härliga rufs!
Vilken är din favoritvårblomma? 
Önskar er alla en härlig fortsättning på helgen och en GLAD PÅSK!
Kram Ann

6 kommentarer:

 1. Håller med om att din favvis-blomma är läcker! Önskar dig också en riktigt skön påskhelg!
  Kram/Randi

  SvaraRadera
 2. Hej Ann, vad roligt att höra från dig! Tack för dina fina ord om min brudbukett. Förkylningen sitter i men det blir allt påskfirande och kalas ändå:) Önskar dig en riktigt skön påskhelg! Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Hej Ann
  Tack för din kommentar hos mig :o) Ja, våren tog sannerligen en time out här med. Men idag skiner solen och det ska bli 12 grader...hoppas hoppas.... ;o)

  Ha en fin dag!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 4. Hejsan Ann. Det var ett tag sedan. Man måste ha inspiration för att skriva på sin blogg och det är ingetsom man bestämmer så där. Precis som vårblommorna dyker du upp.

  Blir alldeles varm om hjärtat när jag ser lilla Smulan.
  Sen måste jag också berömma dig för de fina bilderna av trollhasseln. De är såå vackra.
  Håller tummarna att vädret blir bra i helgen så att alla kan gå ut i sina trädgårdar. Själv tar jag nog bussen ut i det blå som jag gör ibland. Man får liksom vidga vyerna.
  Tack för din kommentar till mig. Det gör mig glad.
  Önskar dig mycket sol och mycket värme.
  Kram fr Siv.

  SvaraRadera
 5. Hej.
  Tack för påskhälsningen. Jag läser alla mina bloggar med RSS-läsare och är så dålig på att besöka sidorna på datorn. Men nu ser jag ju hur fin din blogg har blivit. Kul att ändra utseende på den lite då o då.

  Ett tips för att du inte ska bli utslängd när du gör inlägg är att göra dom i datorn, och sen ladda upp dom. Finns ett program som heter Windows live writer, där du skriver och gör inlägget som du vill ha det och sen laddar upp det. Smidigt när man ska göra längre inlägg.

  Jag måste berömma dig för dina fina bilder. I vilket program sätter du ihop dina kollage?
  Kram.

  SvaraRadera