söndag 6 februari 2011

Så kul det är att leka!

Hej alla ni där ute i bloggvärlden!
Som det kan bli när man fastnar i de olika verktygen här på bloggen - vet inte om jag gillar det, får väl vänta och känna efter!

Vill bara hoppa in och säga
HEJ!
Hoppas ni har det gott och att ingen här på den västliga kusten har blåst bort. För blåst har det gjort de senaste dagarna.
Fast snön har ju smält bort och det är jag rätt så glad över. Det var mest halt och dant den sista tiden innan det försvann helt. Och skitigt såg det ut överallt!
Nu gläds jag åt att min vattenzinkreservoar har klarat sig, trots att jag glömde vända den innan vintern tog över landet, och att jag fått ett nytt kärl att plantera i till våren, hade inte samma tur med den snygga grytan som dotera fyndade åt mig på en loppis förra våren.
Och så klart åt de spirande knopparna i den vita julrosen - studerar noga varje dag den mörkt lila - hoppas den blommar vackert i år också.
Och åt krukorna med små påskliljor som så smått visat grönska där de står i växthuset.
Ja, det är mycket att känna glada känslor inför.
Ha det så gott, mina vänner, hoppas ni alla får en vecka fylld med härliga upplevelser.
Kram
Ann

7 kommentarer:

 1. Vad glad och positiv du är :-)
  Själv har jag den senaste veckan mest beklagat mig över att vintern inte släpper sitt grepp. Men igår hade vi 6 plusgrader och solen sken så då vaknade livsandarna igen. Idag kunde jag för första gången i år gå runt i trädgården och titta på mina rabatter - underbart!
  Ha det gott. Kram, Ingela

  SvaraRadera
 2. Ja! Tack och lov att snön försvunnit! (Hoppas det håller våren ut nu!;-)...) Så bra att zinkbyttan hållit!! Vi blev ju onekligen lite överraskade av denna vinter... milt sagt!;-)
  Kul att trixa med blogmöjligheterna. Lek på du bara! Blir fint!;-)

  SvaraRadera
 3. Oj vad fint det blivit här på sidan..
  Jag känner mig blåst efter det här dagarna fy jag gillar verkigen inte blåst.
  Nya krukor och nya blommor behöver man alltid.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 4. En längtan väcks inom mig när jag tittar in till dig.
  Ljuset, havet och sommarmolnen. Det kan inte beskrivas bättre.
  Var får du dina bakgrundsbilder ifrån. På blogger har de en del mallar som man lätt kan byta till men de är så tråkiga. Dina har varit något extra hela tiden.
  När du beskriver med sådan kärlek dina blommor i trädgården kan jag faktiskt längta efter min trädgård, särskilt på våren. Nu får jag sitta på torget och njuta av blomsterhandlarna. Alltså deras blommor!!
  Kram från Siv

  SvaraRadera
 5. Hej du! Visst är det skönt med lite barmark äntligen, även om det är skitigt ;)
  Har bokat en Light the Way till dig.

  SvaraRadera
 6. All snö borta?! Lyckliga du. Här i Göteborg har vi 20 cm snötäcke i trädgården trots att det töat och regnat. Man kan vandra omkring uppe på skaren - den är rena isen... Idag har vi i alla fall haft sol, vindstilla och 6 7 minusgrader... Vi hade en sommarparentes i Egypten förra veckan- kändes osannolikt... och lite oroligt förstås.

  SvaraRadera